GONDELAFFAIRE SLOT

GONDELAFFAIRE SLOT

Raad eet uit de hand van burgemeester Bas Verkerk.

“Raadsvergadering 13 juni 2013:
Bas Verkerk heeft de hele raad behalve Jan de Wit van Leefbaar Delft aan een touwtje. Leefbaar Delft weer als enige die het recht voor zijn raap durft te zeggen. Bas Verkerk heeft de schade volgens rapport Berenschot veroorzaakt dus dan moet hij niet de raad voor het blok zetten. Wat een poppenkast. De gemeente vergoed een stukje schade maar heeft geen schuld? Fijn zo’n advocaat.

De Delftse bewoners draaien alsnog op voor de schadevergoeding van de Gondelaffaire en advocaatkosten, volgens het raadsvoorstel € 453.000,00 (plus € 30.000,00 2012).
Martin Stoelinga brabbelde nog wat onzin, wat is die man toch een slechte spreker, elke burger kan van hem € 4,00 terug krijgen. Hij zou al twintig mensen hebben terugbetaald.

Deze toezegging zou tot actie moeten leiden vanuit de Delftse gemeenschap. Het mag wat mij betreft ook een gratis kopje koffie zijn met een stuk appeltaart om zijn feestje te vieren. Idee: Bon in de Delft op Zondag. Voor Stoelinga zelf zou het beste zijn om zich op zeventig jarige leeftijd voorgoed uit de Delftse politiek terug te trekken. Het is na ruim tien jaar welletjes geweest met hem. Ik zou zo gauw niet weten wat voor iets zinnigs zijn partij tot stand heeft gebracht voor de Delftse bevolking.

Eind 2001 vroeg ik samen met Jan de Wit aan Martin of hij lijstrekker wilde worden van Leefbaar Delft. Nu is mijn advies: Martin het is tijd om te stoppen, het is genoeg geweest. Ga maar lekker genieten in Praag, daar is alles toch beter?

Geef een reactie